Sponsoren:

25 jaar 1996-2020

Home Informatie Inschrijven Foto's Gastenboek Contact Links Covid19

www.kerkehout-bouw.nl

Kerkehout Bouw, bouw & adviesbureau


Covid19

In verband met veranderingen in de huidige coronamaatregelen kan de wedstrijd op het laatste moment nog worden gewijzigd of zelfs geannuleerd. Houd daarom onze website en/of Facebookpagina in de gaten. Bij annulering van de wedstrijd vanwege coronamaatregelen, wordt het inschrijfgeld terug gestort.


Gelukkig mag er weer gestart worden!

Door de verspreiding van corona is het een bijzonder wedstrijd seizoen. Er wordt het nodige van ons verwacht om ons zelf en vooral anderen te beschermen tegen dit nare virus.

Om onze wedstrijd zo veilig mogelijk voor iedereen te laten verlopen, hebben ook wij de nodige maatregelen moeten nemen.

Hier vind je de corona-maatregelen voor onze wedstrijd. Lees ze goed door, we rekenen op je medewerking!


Klachten? Blijf thuis

Het je griepachtige klachten? Bijvoorbeeld koorts, verkoudheid, loopneus, keelpijn? Kom dan niet naar de wedstrijd! Ook als iemand binnen jouw huishouden corona of corona-achtige klachten heeft, blijf je thuis.


Houd anderhalve meter afstand!!

Wij mogen deze wedstrijd organiseren onder de voorwaarde dat we ervoor zorgen dat iedereen anderhalve meter afstand houdt. Doe jij dat niet, dan kan de wedstrijd worden afgelast en is het maar de vraag of wij de volgende keer weer een vergunning krijgen.

Daarom is het nodig dat je parkeert op de plek die je krijgt toegewezen, en op het wedstrijdterrein de looproutes volgt die voor jou van toepassing zijn. Kom niet op delen van het terrein waar je niet persé iets te doen hebt. Als je in de rij moet staan, houd dan voldoende afstand. Lees het wedstrijdboekje van tevoren goed door, daarin staat waar jouw looproutes etc. zijn.

Bij de dierenarts mag het paard door slechts 1 persoon worden begeleid.

Alleen tijdens het rijden van de wedstrijd geldt voor ruiters een uitzondering; voor zover het voor de beoefening van de sport noodzakelijk is, geldt de anderhalve meter-regel niet. Maar ga dus niet hand-in-hand over de finish!

Let op maximaal 1 groom per combinatie!!

Dit wordt gecontroleerd zowel op het wedstrijdterrein als op de wedstrijdroute. Iedere groom krijgt ook een nummer welke overeen komt met die van de ruiter. Bijvoorbeeld ruiter krijgt 101, groom krijgt 201. Indien een combinatie gegroomd wordt door een persoon zonder hesje met nummer volgt diskwalificatie. In het bos bij boerderij Meijendel worden waterbakken neer gezet door de organisatie.

We mogen op onze wedstrijd maximaal 250 mensen ontvangen, onder de voorwaarde dat we weten wie er komen. Daarom moet iedereen opgegeven worden.

Graag bij inschrijving aangeven wie je groom is. Dit kan later nogmaals worden aangegeven via het formulier wat op de pagina zal komen. Gegevens worden uitsluitend gebruikt ter uitvoering van corona-maatregelen, een maand na de wedstrijd worden de gegevens vernietigd.

Actuele Covid19 maatregelen kunt u hier vinden:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel